Popüler Yayınlar

12 Kasım 2010 Cuma

G. I. Joe: Kobra’nın Yükselişi Film İzle

G. I. Joe ekibi, Mısır çöllerinden, kutup buzullarının altındaki sulara varana kadar her yerde en gelişmiş casusluk ve askeri ekipmanları kullanarak, yozlaşmış silâh satıcısı Destro ile gizemli Cobra örgütünün dünyayı kaosa sürüklemesine engel olmaya çalışıyor.
Bir önceki ortak çalışmaları TRANSFORMERS ile dünya çapında büyük bir gişe başarısı sağlayan Paramount Pictures ve Hasbro, yine olağan üstü bir macera-aksiyon filminde bir araya geliyor: “G. I. Joe: The Rise of Cobra.” G. I. JOE ekibi, Mısır çöllerinden, kutup buzullarının altındaki sulara varana kadar her yerde en gelişmiş casusluk ve askeri ekipmanları kullanarak, yozlaşmış silah satıcısı Destro ile, gizemli Cobra örgütünün dünyayı kaosa sürüklemesine engel olmaya çalışıyor. “G. I. Joe: The Rise of Cobra.”nın yönetmenliğini Stephen Sommers (”The Mummy”, “The Mummy Returns”) yapıyor.
Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 7 Ağustos 2009
Yönetmen : Stephen Sommers
Senaryo : Stuart Beattie , David Elliot , Paul Lovett
Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2009, ABD , 107 dk.
Oyuncular : Adewale Akinnuoye-Agbaje (Heavy Duty) , Christopher Eccleston (Destro) , Joseph Gordon-Levitt (Cobra Commander) , Byung-hun Lee (Storm Shadow) , Sienna Miller (The Baroness) , Rachel Nichols (Shana ‘Scarlett’O’Hara)

G.I. JOE trailer in HD

Trailer Park Movies | Myspace Video

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder