Popüler Yayınlar

18 Kasım 2010 Perşembe

Ölü Gelin – Corpse Bride film izle

Ölü Gelin – Corpse Bride filmi izle
IMDB puanı: 8.1
Yapım: 2005 America, England
Tür: Animasyon,Fantastik,Komedi,Romantik
Yönetmen: Tim Burton, Mike Johnson
Senaryo: John August, Pamela pettler
Yapımcı: Tim Burton, Allison Abbate
Görüntü Yönetmeni: Pete Kozachik
Müzik: Danny Elfman
Seslendirenler: Johnny Depp, Helena Bonham, Yekta Kopan, Christopher Lee, Danny Elfman
Konusu: Victor, Victoria ile evlenmek üzeredir. Fakat bu genç evlenme düşüncesine çok uzaktır.Kendi başına yüzük takma hazırlığı yaparken yüzüğü beklenmedik şekilde ölü gelinin parmağına takar ve hemen Ölüler Diyarı’na götürülür. Ölüler Diyarı’nda yaşam Yaşayanların Dünyası’nın monotonluğundan uzak çok daha keyifli ve eğlenceli bir yerdir. Yine de Victorla Victoria bir şekilde kavuşacaktır. Keyifli bir Animasyon. Videoizletir.net iyi seyirler diler..



2 yorum:

  1. S.a ben sercan blogger web tasarımcısıyım aynı zamanda bir seo firmasında yetkili seo danışmanıyım yaşım 28 geziinirken sizin siteniz ile karşılaştım sitenize destek olmakta yardım talep etmekteyim tasarım konusu olur vs. pr rankınızı ve hitinizi 1 hafta içerisinde yükseltmek seo ailesi olarak bizim elimizde dikkate alıyorsanız blogspotkilledby@hotmail.com adresini eklerseniz daha ayrıntılı bir şekilde görüşebiliriz ve (hiçbir ücret talep etmeden !)

    YanıtlaSil
  2. SAHTEKARLIK VE ŞEREFSİZLİK

    Merhabalar.

    Öncelikle son zamanlarda bir çok kişinin başına gelen( benimde ) dolandırıcılık olduğuna inandığım bir olayı özetlemek isterim.
    sercan isminde bir kişi aşağıda örneği bulunan mesaj ile blogspot sitelere mesaj bırakarak sosyal mühendislik aldatma kandırmacası ile yazarlık ardındanda yardım edeceğim diyerek yöneticilik alarak kendi gelirini arttırıcı reklamlar yayınlamak süreti ile siteleri ele geçirmektedir.


    haklarımın çalındığı sitemde zorla reklamlar yayınlanıyor ve tüm haklarımı yitirdim bakabilirsiniz : www.kudurgunnn.blogspot.com

    ŞEREFSİZİN BLOGGER SİTELERE BIRAKTIĞI MESAJ ÖRNEĞİ

    S.a ben sercan blogger web tasarımcısıyım aynı zamanda bir seo firmasında yetkili seo danışmanıyım yaşım 28 geziinirken sizin siteniz ile karşılaştım sitenize destek olmakta yardım talep etmekteyim tasarım konusu olur vs. pr rankınızı ve hitinizi 1 hafta içerisinde yükseltmek seo ailesi olarak bizim elimizde dikkate alıyorsanız blogspotkilledby@hotmail.com adresini eklerseniz daha ayrıntılı bir şekilde görüşebiliriz ve (hiçbir ücret talep etmeden !)
    Aynı zamanda Blogger Adult üzerine Olan Sitelerin Bir çoğunu Spam Dilekçesiyle Yasakladı Onların Arasında Olmak İstemezsin. İletişim kurmanız Yeterli

    GÖTVEREN TOPİŞİN iletişim bilgileri : sercan3344@gmail.com

    sercan gündüz

    blogspotkilledby@hotmail.com

    YanıtlaSil